Zamena sifona

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

ZAMENA SIFONA SVAKOG DANA 00-24H

Ukoliko vam je potrebna zamena sifona pozovite profesionalni servis Vodoinstalater Beograd, jer zamena sifona samo naizgled deluje jednostavno i lako. Zamena sifona je zapravo vrlo odgovoran posao, jer je sifon glavni spoj sanitarije i odvodnih cevi tako da je izuzetno važno da isti bude u ispravnom stanju i da je pravilno namontiran, kako ne bi došlo do curenja vode, poplava i samim tim štete na imovini. Ukoliko imate potrebu za uslugom zamena sifona na bilo kom sanitarnom uređaju u vašem domaćinstvu servis Vodoinstalater Beograd je prava adresa za vas.

Problem sa sifonom onemogućava normalnu upotrebu sudopere ili lavaboa, te je potrebno odmah rešiti ovaj problem i sanitarije dovesti u funkcionalno stanje što pre. Zamena sifona svrstava se u hitne intervencije, a kako Vodoinstalater Beograd ima tim profesionalnih vodoinstalatera koji su osposobljeni za sve vrste vodoinstalaterskih usluga i dostupni su 24 sata, tokom cele godine, mi smo prava adresa za vas. Izlazimo na teren odmah po prijemu poziva, tako da na vašu adresu stižemo u roku od 30 minuta, ili u nekom drugom terminu koji vi predložite.

PROFESIONALAN VODOINSTALATER

Kako bi bilo koji sanitarni uređaj u vašem domaćinstvu bio u funkciji potrebno je da svi delovi te sanitarije dobro funkcionišu, a kako je sifon je glavni spoj sanitarije i odvodnih cevi tako izuzetno je važno da bude u ispravnom stanju i da je pravilno namontiran.

Ukoliko vam je potrebna zamena sifona, zamena slavine ili bilo koja popravka sanitarnih uređaja, popravka bojlera, zamena ventila, zamena vodovodnih ili kanalizacionih instalacija, odgušenje kanalizacije, vertikale, WC šolje, sudopere ili kade, ukoliko imate problem curenja vode nepoznatog uzroka Vodoinstalater Beograd je pravi servis za vas. Naši vodoinstalateri imaju dugogodišnje iskustvo, poseduju najsavremeniju opremu za rad i dostupni su u bilo koje doba dana. Pozovite nas i raspitajte se o uslugama koje Vodoinstalater Beograd pruža. Ukoliko živite ili poslujete na teritoriji Grada Beograda i okolini pozovite nas i zakažite intervenciju

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

O NAMA

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

DRUGI NAS PREPORUČUJU

Vodoinstalater Beograd je profesionalni servis koji zapošljavam veliki broj vodoinstalatera. Stoga ne čudi što nas mnogi naši klijenti preporučuju. Naš servis nećete videti na skupim reklamama, naš vodoinstalater nezahteva preskupe bilborde u Beogradu, plaćene oglase na raznim sajtovima ili reklame u atubusima, naš vodoinstalater vam neće unitšavati zgradu lepljenjem flajera i slično. Najbolja preporuka za naš vodoinstalaterski servis ste vi. Ponosimo se što nas više desetina hiljada klijenata preporučuje za usluge koje pružamo.

Vodoinstalater Beograd vas poziva da postanete deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Ukoliko vam je potrebna neka vodoinstalaterska usluga, možete biti sigurni da smo pravi izbor za vas i to zato što naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a neretko i brže, zato što nudimo kvalitetnu uslugu u svako doba dana i noći, praznicima, vikendia, jednako kao i radnim danima. Odaberite nas i zato što naše usluge nisu najjeftinije u Beogradu, ali su garantovano najkvalitetnije. Pozvovite nas na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

Ispiranje kanaizacije

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h