• vodoinstalaterskiservisbeograd@gmail.com

Sa ponosom poslujemo duže od tri decenije na teritoriji čitavog Beograda

Već danas zakažite servis

011/4015-576

064/225-0570

NAJČEŠĆE USLUGE:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • ODGUŠENJA SAJLOM
 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VENTILA 
 • ZAMENA VIRBLI VENTILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

Izbor broj 1 za Beograd #1 Vodoinstalaterski servis Zemun

VODOINSTALATER ZEMUN 24h

Vodoinstalater Zemun pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potreban kvalitetan, pouzdan i efikasan vodoinstalater, a živite u Zemunu, vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju svakog dana, čak i u vreme epidmeije korona virusa. Naš vodoinstalater radi i u vreme policijskog časa, poštujemo sve preporuke lekara i Svetske zdravstvene organizacije u pogledu prevencije širenja virusa.

Vodoinstalater Zemun dežura 24h

Vodoinstalater Zemun dežura 24h

VODOINSTALATER ZEMUN – HITNE INTERVENCIJE

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite u Zemunu i imate problem sa curenjem vode, zapušenom sudoperom ili želite da adaptirate kupatilo ili kuhinju? Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge pruža vam vodoinstalater Zemun. U slučaju hitne potrebe za samo 15 do 30 minuta na vašoj adresi u svako doba dana ili noći 365 dana u godini. Za naše vodoinstalatere ne postoje neradni dani, praznici i vikendi. Mi vam stojimo na raspolaganju od 00 do 24 časa svakog dana u godini.

Hitne intervencije - Vodoinstalater Zemun

Hitne intervencije – Vodoinstalater Zemun

VODOINSTALATER ZEMUN VAM STOJI NA RASPOLAGANJU 24h

Vodoinstalater Zemun posluje u okviru zakona Republike Srbije i za svaku izvršenu intervenciju nudimo vam račun, čime ostvarujete mogućnost reklamacije na izvedene radove. Međutim, višedecenijsko iskustvo učinilo nas je jednim od najkvalitetnijih servisa u Beogradu, a i šire.

Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona u slučaju hitne potrebe i hitnog dolaska ili ukoliko kvar ne zahteva urgentnu intervenciju možete popuniti on line formular koji se nalazi na svakoj našoj strani na sajtu i zakazati itervenciju naših vodoinstalatera u vreme koje vama najviše odgovara.

ZAŠTO NAS DRUGI PREPORUČUJU?

Vodoinstalater Zemun je jedan od najboljih vodoinstalaterskih servisa, ne samo na teritoriji Zemuna, već i čitavog Beograda. Tako bar kaže anketa koju svake godine sprovodi udruženje vodoinstalatera Beograd, a čiji smo članovi. Rezultate ankete možete videti klikom ovde. Ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših usluga i zašto klijenti nemaju pritužbe na naš rad, već nas naprotiv preporučuju drugima, kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular i zakažite intervenciju. Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

Zakažite odmah intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

Vodoinstalaterski servis Beograd sarađuje sa pravnim i fizičkim licima. Nudi usluge stalnog održavanja vodovodnih instalacija, kao i usluge hitnih intervencija. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi iskusne i kvalitetne vodoinstalatere za sve probleme na vašim instalacijama. Sa nama dobijate sigurnost i garanciju na sve izvedene radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

Za pravna lica

Vodoinstlaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h