Vodoinstalater Zemun

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

Vodoinstalater Zemun pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga svakog dana od 00 do 24h. Ukoliko vam je potreban kvalitetan, pouzdan i efikasan vodoinstalater, a živite u Zemunu, vodoinstalater Zemun vam je na raspolaganju svakog dana, čak i u vreme epidmeije korona virusa. Naš vodoinstalater radi i u vreme policijskog časa, poštujemo sve preporuke lekara i Svetske zdravstvene organizacije u pogledu prevencije širenja virusa.

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite u Zemunu i imate problem sa curenjem vode, zapušenom sudoperom ili želite da adaptirate kupatilo ili kuhinju? Ove i sve druge vodoinstalaterske usluge pruža vam vodoinstalater Zemun. U slučaju hitne potrebe za samo 15 do 30 minuta na vašoj adresi u svako doba dana ili noći 365 dana u godini. Za naše vodoinstalatere ne postoje neradni dani, praznici i vikendi. Mi vam stojimo na raspolaganju od 00 do 24 časa svakog dana u godini.

Vodoinstalater Zemun posluje u okviru zakona Republike Srbije i za svaku izvršenu intervenciju nudimo vam račun, čime ostvarujete mogućnost reklamacije na izvedene radove. Međutim, višedecenijsko iskustvo učinilo nas je jednim od najkvalitetnijih servisa u Beogradu, a i šire.

Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju. Možete nas kontaktirati pozivom na naše brojeve telefona u slučaju hitne potrebe i hitnog dolaska ili ukoliko kvar ne zahteva urgentnu intervenciju možete popuniti on line formular koji se nalazi na svakoj našoj strani na sajtu i zakazati itervenciju naših vodoinstalatera u vreme koje vama najviše odgovara.

Vodoinstalater Zemun je jedan od najboljih vodoinstalaterskih servisa, ne samo na teritoriji Zemuna, već i čitavog Beograda. Tako bar kaže anketa koju svake godine sprovodi udruženje vodoinstalatera Beograd, a čiji smo članovi. Rezultate ankete možete videti klikom ovde. Ukoliko želite da se uverite u kvalitet naših usluga i zašto klijenti nemaju pritužbe na naš rad, već nas naprotiv preporučuju drugima, kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular i zakažite intervenciju. Vodoinstalater Zemun vam stoji na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

O NAMA

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

DRUGI NAS PREPORUČUJU

Vodoinstalater Beograd je profesionalni servis koji zapošljavam veliki broj vodoinstalatera. Stoga ne čudi što nas mnogi naši klijenti preporučuju. Naš servis nećete videti na skupim reklamama, naš vodoinstalater nezahteva preskupe bilborde u Beogradu, plaćene oglase na raznim sajtovima ili reklame u atubusima, naš vodoinstalater vam neće unitšavati zgradu lepljenjem flajera i slično. Najbolja preporuka za naš vodoinstalaterski servis ste vi. Ponosimo se što nas više desetina hiljada klijenata preporučuje za usluge koje pružamo.

Vodoinstalater Beograd vas poziva da postanete deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Ukoliko vam je potrebna neka vodoinstalaterska usluga, možete biti sigurni da smo pravi izbor za vas i to zato što naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a neretko i brže, zato što nudimo kvalitetnu uslugu u svako doba dana i noći, praznicima, vikendia, jednako kao i radnim danima. Odaberite nas i zato što naše usluge nisu najjeftinije u Beogradu, ali su garantovano najkvalitetnije. Pozvovite nas na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h