Vodoinstalater Voždovac

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite na Voždovcu i potrebna vam je usluga vodoinstalatera? Ne brinite, smao nas pozovite i vodoinstalater Voždovac stiže na vašu adresu za 10 do 15 minuta od poziva. Naši vodoinstalateri su kvalifikovani za posao koji rade, a vodoinstalater Voždovac servis posluje u okviru zakona Republike Srbije, tako da za sve intervencije dobijate račun i garanciju na izvedene radove. Proverite zašto naši vodoinstalateri nemaju reklamacije na svoje radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i reč je porodičnom poslu koji se prenosi sa oca na sina.

Vodoinstalater Voždovac za deset do petnaest minuta stiže na vašu adresu.

Ukoliko vam je neophodna hitna intervencija možete nas kontaktirati na neke od naših brojeva telefona. Ukoliko želite da zakažete intervenciju naših vodoinstalatera, to možete uraditi ili pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara koji se nalazi na svakoj našoj strani na našem sajtu. Zakažite intervenciju kada vam najviše odgovara, a naši vodoinstalateri će rešiti sve vaše probleme na vodovodnim instalacijama.

Vodoinstalater Voždovac za deset do petnaest minuta na vašoj adresi od poziva. Sve vrste radove, zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere i drugi vodoinstalaterski radovi.

Ukoliko vam je potrebna adaptacija kuhinje ili adaptacija kupatila, vodoinstalater Voždovac je pravi izbor za vas. Pozovite nas, a mi ćemo vam ponuditi najbolju cenu.

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

O NAMA

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

DRUGI NAS PREPORUČUJU

Vodoinstalater Beograd je profesionalni servis koji zapošljavam veliki broj vodoinstalatera. Stoga ne čudi što nas mnogi naši klijenti preporučuju. Naš servis nećete videti na skupim reklamama, naš vodoinstalater nezahteva preskupe bilborde u Beogradu, plaćene oglase na raznim sajtovima ili reklame u atubusima, naš vodoinstalater vam neće unitšavati zgradu lepljenjem flajera i slično. Najbolja preporuka za naš vodoinstalaterski servis ste vi. Ponosimo se što nas više desetina hiljada klijenata preporučuje za usluge koje pružamo.

Vodoinstalater Beograd vas poziva da postanete deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Ukoliko vam je potrebna neka vodoinstalaterska usluga, možete biti sigurni da smo pravi izbor za vas i to zato što naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a neretko i brže, zato što nudimo kvalitetnu uslugu u svako doba dana i noći, praznicima, vikendia, jednako kao i radnim danima. Odaberite nas i zato što naše usluge nisu najjeftinije u Beogradu, ali su garantovano najkvalitetnije. Pozvovite nas na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Scroll Up
Pozovite vodoinstalatera 00/24h