Vodoinstalater Voždovac

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

VODOINSTALATER VOŽDOVAC

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite na Voždovcu i potrebna vam je usluga vodoinstalatera? Ne brinite, samo nas pozovite i vodoinstalater Voždovac stiže na vašu adresu za 10 do 15 minuta od poziva. Naši vodoinstalateri su kvalifikovani za posao koji rade, a vodoinstalater Voždovac servis posluje u okviru zakona Republike Srbije, tako da za sve intervencije dobijate račun i garanciju na izvedene radove. Proverite zašto naši vodoinstalateri nemaju reklamacije na svoje radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i reč je porodičnom poslu koji se prenosi sa oca na sina.

VODOINSTALATER VOŽDOVAC NAJBRŽA USLUGA

Vodoinstalater Voždovac za deset do petnaest minuta stiže na vašu adresu.

Ukoliko vam je neophodna hitna intervencija možete nas kontaktirati na neke od naših brojeva telefona. Ukoliko želite da zakažete intervenciju naših vodoinstalatera, to možete uraditi ili pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem on line formulara koji se nalazi na svakoj našoj strani na našem sajtu. Zakažite intervenciju kada vam najviše odgovara, a naši vodoinstalateri će rešiti sve vaše probleme na vodovodnim instalacijama.

Vodoinstalater Voždovac za deset do petnaest minuta na vašoj adresi od poziva. Sve vrste radove, zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere i drugi vodoinstalaterski radovi.

Ukoliko vam je potrebna adaptacija kuhinje ili adaptacija kupatila, vodoinstalater Voždovac je pravi izbor za vas. Pozovite nas, a mi ćemo vam ponuditi najbolju cenu.

ODGUŠENJE VOŽDOVAC

Vodoinstalater Voždovac nudi uslugu odgušenje kanalizacije po garantovano najpovoljnijim cenama u Beogradu. Živite na opštini Voždovac, verovali ili ne Vodoinstalater Voždovac stiže na vašu adresu za samo 15 minuta. Ne verujete? Proverite jer mi smo vaše komšije, nećete uspeti ni da spustite slušalicu, naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi. 

Bez obzira da li imate problem za zapušenom sudoperom, zapušenom kadom, wc šoljom ili vam je potrebno odgušenje spoljne kanalizacije, Vodoinstalater Voždovac će u najkraćem roku pružiti ovu uslugu i to po najpovoljnijim cenama u gradu.

VODOINSTALATER BRAĆE JERKOVIĆ

Braće Jerković je jedno od najpoznatijih voždovačkih naselja. Imajući u vidu da u ovom naselju sve više dominiraju zgrade, najčešći problemi sa kojima se susreću naše komšije iz Jerkovića odnose se na zapušenu vertikalu. Kada se javi zapušena vertikala ili bilo koji drugi vodoinstalaterski problem, Vodoinstalater Voždovac vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. U našem servisu za pruženu uslugu osim računa dobijate i garanciju, tako da u slučaju ponovljenog kvara u garantnom roku ostvarujete pravo na potpuno besplatnu uslugu. Ipak, uvereni smo da u skladu sa kvalitetom usluge koju nudimo ovakvih problema nećete imati. 

Stanovnicima Voždovca i naselja Braće Jerković, Vodoinstalater Voždovac obezbedio je posebne popuste na sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Kontaktirajte nas svakog dana na naše brojeve telefona.

VODOINSTALATER AVALA

Avala je simbol Beograda. Svi koji prilaze Beogradu jedna od prvih stvari koji uoče je toranj na ovoj planini. Podno Avale nalazi se veliki broj naselja koji pripadaju opštini Voždovac. Među najčešće probleme podavalskih naselja spadaju oni sa lošim pritiskom vode tokom letnjih meseci zbog zalivanja bašti vodom iz vodovoda. Ipak, Vodoinstalater Voždovac ima rešenje i za ovaj problem. Kliknite ovde i saznajte kako možemo rešiti problem sa pritiskom vode u letnjim mesecima. Ukoliko se odlučite da nas kontaktirate, Vodoinstalater Voždovac vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h.

ZAŠTO VODOINSTALATER VOŽDOVAC

Postoji više razloga zašto biste trebali kontaktirati naš servis. Počećemo od najosnovnijih, naš vodoinstalaterski servis posluje u skladu sa zakonima Republike Srbije, dakle za svaku uslugu dobijate račun i garanciju. Samo Vodoinstalater Voždovac nudi mogućnost intervencije u roku od 15 minuta od poziva. Naš servis zapošljava isključivo kvalifikovane vodoinstalatere, kod nas ne prolazi škart jer se trudimo da ostavimo najbolji mogući utisak na naše klijente. Samo Vodoinstalater Voždovac radi 365 dana u godini i to od 00 do 24. Da li vam je osim navedenog potrebno još nešto? Ako jeste, pozovite nas jer vam mi možemo ponuditi sve što poželite.

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

O NAMA

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

DRUGI NAS PREPORUČUJU

Vodoinstalater Beograd je profesionalni servis koji zapošljavam veliki broj vodoinstalatera. Stoga ne čudi što nas mnogi naši klijenti preporučuju. Naš servis nećete videti na skupim reklamama, naš vodoinstalater nezahteva preskupe bilborde u Beogradu, plaćene oglase na raznim sajtovima ili reklame u atubusima, naš vodoinstalater vam neće unitšavati zgradu lepljenjem flajera i slično. Najbolja preporuka za naš vodoinstalaterski servis ste vi. Ponosimo se što nas više desetina hiljada klijenata preporučuje za usluge koje pružamo.

Vodoinstalater Beograd vas poziva da postanete deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Ukoliko vam je potrebna neka vodoinstalaterska usluga, možete biti sigurni da smo pravi izbor za vas i to zato što naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a neretko i brže, zato što nudimo kvalitetnu uslugu u svako doba dana i noći, praznicima, vikendia, jednako kao i radnim danima. Odaberite nas i zato što naše usluge nisu najjeftinije u Beogradu, ali su garantovano najkvalitetnije. Pozvovite nas na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

Vodoinstalater Vozdovac
Vodoinstalater Vozdovac

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h