• vodoinstalaterskiservisbeograd@gmail.com

Sa ponosom poslujemo duže od tri decenije na teritoriji čitavog Beograda

Već danas zakažite servis

011/4015-576

064/225-0570

NAJČEŠĆE USLUGE:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • ODGUŠENJA SAJLOM
 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VENTILA 
 • ZAMENA VIRBLI VENTILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

Izbor broj 1 za Beograd #1 Vodoinstalaterski servis Vračar

VODOISNTALATER VRAČAR

Vodoinstalater Vračar je vodoinstalaterski tim sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju vodoinstalaterskih usluga. Naši vodoinstalateri su profesionalni pužaoci svih vrsta vodinstalaterskih usluga. Posedujemo najsavremeniju opremu za rad i osposobljeni smo za izvođenje najzahtevnijih radova i otklanjanje većih kvarova svih vrsta.

Vodoisntalater Vračar dostupan je u bilo koje doba dana ili noći, jer naš tim je osposobljen i za izvođenje hitnih intervencija. Po prijemu poziva odmah izlazimo na teren, te smo na vašoj adresi za manje od 30 minuta. U dogovoru sa vama, zakazaćemo bilo koju vodoinstalatersku intervenciju u terminu koji vama odgovara. Pružamo usluge na teritoriji Grada Beograda i u okolini. Dajemo garanciju za pružane usluge, a kvalitetom naših usluga zadovoljna su kako fizička tako i pravna lica koja su koristila naše usluge.

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite na Vračaru i potrebna vam je usluga vodoinstalatera? Ne brinite, Vodoinstalater Vračar je na vašoj adresi za najviše 15 do 30 minuta od vašeg poziva. Vodoinstalater Vračar otklanja sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama. Zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade, kao i sve druge vodoinstalaterske usluge. Brzo, efikasno i kvalitetno

Vodoinstalater Vračar posluje u skladu sa zakonima Republikse Srbije. To znači da ćete za svaku našu uslugu dobiti račun sa kojim ostvarujete pravo na reklamaciju na izvedene radove. U svakom slučaju vodoinstalater Vračar vam daje garanciju na sve izvedene radove, a garancija da će radovi biti izvedeni kako treba i da će te biti zadovoljni je zadovoljstvo velikog broja klijenata tokom tri decenije postojanja našeg vodoinstalaterskog servisa.

Pozovite nas i proverite zašto ne postoje reklamacije na naše usluge.

Vodoinstalater Vračar vam stoji na raspolaganju 365 dana u godini od 00-24h. Za nas ne postoje neradni dani, praznici i vikendi. Mi brinemo o vašim instalacijama svakog dana.

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas pozvati na naše brojeve telefona. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, to možete učiniti slanjem poruke direktno sa našeg sajta, popunjavanjem naše online forme ili pozivom na neki od naših brojeva telefona.

Zakažite odmah intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

Vodoinstalaterski servis Beograd sarađuje sa pravnim i fizičkim licima. Nudi usluge stalnog održavanja vodovodnih instalacija, kao i usluge hitnih intervencija. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi iskusne i kvalitetne vodoinstalatere za sve probleme na vašim instalacijama. Sa nama dobijate sigurnost i garanciju na sve izvedene radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

Za pravna lica

Vodoinstlaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h