Vodoinstalater Vračar

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

Vodoinstalater Vračar je vodoinstalaterski tim sa dugogodišnjim iskustvom u pružanju vodoinstalaterskih usluga. Naši vodoinstalateri su profesionalni pužaoci svih vrsta vodinstalaterskih usluga. Posedujemo najsavremeniju opremu za rad i osposobljeni smo za izvođenje najzahtevnijih radova i otklanjanje većih kvarova svih vrsta.

Vodoisntalater Vračar dostupan je u bilo koje doba dana ili noći, jer naš tim je osposobljen i za izvođenje hitnih intervencija. Po prijemu poziva odmah izlazimo na teren, te smo na vašoj adresi za manje od 30 minuta. U dogovoru sa vama, zakazaćemo bilo koju vodoinstalatersku intervenciju u terminu koji vama odgovara. Pružamo usluge na teritoriji Grada Beograda i u okolini. Dajemo garanciju za pružane usluge, a kvalitetom naših usluga zadovoljna su kako fizička tako i pravna lica koja su koristila naše usluge.

Hitne intervencije – 24h svim danima u godini  smo Vam na raspolaganju.

Živite na Vračaru i potrebna vam je usluga vodoinstalatera? Ne brinite, Vodoinstalater Vračar je na vašoj adresi za najviše 15 do 30 minuta od vašeg poziva. Vodoinstalater Vračar otklanja sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama. Zamena ventila, odgušenje kanalizacije, otpušavanje sudopere ili kade, kao i sve druge vodoinstalaterske usluge. Brzo, efikasno i kvalitetno

Vodoinstalater Vračar posluje u skladu sa zakonima Republikse Srbije. To znači da ćete za svaku našu uslugu dobiti račun sa kojim ostvarujete pravo na reklamaciju na izvedene radove. U svakom slučaju vodoinstalater Vračar vam daje garanciju na sve izvedene radove, a garancija da će radovi biti izvedeni kako treba i da će te biti zadovoljni je zadovoljstvo velikog broja klijenata tokom tri decenije postojanja našeg vodoinstalaterskog servisa.

Pozovite nas i proverite zašto ne postoje reklamacije na naše usluge.

Vodoinstalater Vračar vam stoji na raspolaganju 365 dana u godini od 00-24h. Za nas ne postoje neradni dani, praznici i vikendi. Mi brinemo o vašim instalacijama svakog dana.

Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija možete nas pozvati na naše brojeve telefona. Ukoliko želite da zakažete intervenciju, to možete učiniti slanjem poruke direktno sa našeg sajta, popunjavanjem naše online forme ili pozivom na neki od naših brojeva telefona.

Vodoinstalaterski servis Vračar nudi mogućnost hitnog odgušenja kanalizacije u svako doba dana ili noći. Naš servis radi od 00 do 24h i na vašu adresu kada je reč o hitnim intervencijama stiže za samo 20 do 30 minuta od poziva. Spadamo medju najbolje ocenjene servise na opštini Vračar. Proverite zašto je to tako. Kontaktirajte nas pozivom na naše brojeve telefona.

Sa zadovoljstvom smo uvek spremni da preporučimo i manje, lokalne servise koji posluju na vašoj opštini. U slučaju da je naša ekipa sprečena, što se zaista retko dešava, i da ne može odmah da izađe na teren kako bi otklonila kvar, na raspolaganju vam stoji naš partnerski servis Vodoinstalater Vračar. Sve informacije o ovom servisu saznajte klikom ovde. Ipak, nadamo se da ćete našim serviserim uvek ukazati poverenje, a mi ćemo vam odgovoriti kvalitetnom uslugom.

 

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

O NAMA

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

DRUGI NAS PREPORUČUJU

Vodoinstalater Beograd je profesionalni servis koji zapošljavam veliki broj vodoinstalatera. Stoga ne čudi što nas mnogi naši klijenti preporučuju. Naš servis nećete videti na skupim reklamama, naš vodoinstalater nezahteva preskupe bilborde u Beogradu, plaćene oglase na raznim sajtovima ili reklame u atubusima, naš vodoinstalater vam neće unitšavati zgradu lepljenjem flajera i slično. Najbolja preporuka za naš vodoinstalaterski servis ste vi. Ponosimo se što nas više desetina hiljada klijenata preporučuje za usluge koje pružamo.

Vodoinstalater Beograd vas poziva da postanete deo naše porodice koja raste iz dana u dan. Ukoliko vam je potrebna neka vodoinstalaterska usluga, možete biti sigurni da smo pravi izbor za vas i to zato što naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za 30 minuta od poziva, a neretko i brže, zato što nudimo kvalitetnu uslugu u svako doba dana i noći, praznicima, vikendia, jednako kao i radnim danima. Odaberite nas i zato što naše usluge nisu najjeftinije u Beogradu, ali su garantovano najkvalitetnije. Pozvovite nas na naše brojeve telefona svakog dana od 00 do 24h.

Zamena hidropaka

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h