VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Vodoinstalaterski servis Beograd nudi sve vrste odgušenja kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Odgušenje kanalizacije je medju najčešćim uslugama koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanlizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje cevi, mi smo tu za vas od 00 do 24h svakog dana, uključujući vikende, praznike. Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim zagušenjem kanalizacije, na raspolaganju vam je woma vozila za odgušenje kanalizacije. Sve ove usluge naš vodoinstalaterski servis nudi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na sajtu i zakažite intervenciju odgušenja.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 00-24h

Jako je bitno da na vreme prepoznate zagušen odvod jer ćete na taj način uštedeti i na samoj usluzi odgušenja kanalizacije, jer što pliće zagušenje, intervencija je jeftinija, ali i na mogućem saniranju posledica poplave u slučaju da dodje do izlivanja. Ukoliko ne reagujete odmah na prve znake zapušenog odvoda rizikujete poplavu u vašoj stambenoj jedinici. Da predupredili ovu pojavu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Pružamo sve vrste odgušenja kanalizacije, sajlama, mašinsko i ručno odgušenje, odgušenje voma vozilom, u domaćinstvu ili izvan domaćinstva, odnosno u dvorištu. Pozovite nas dostupni smo svakog dana od 00 do 24h uključujući vikende i praznike. Na sve usluge dajemo garanciju na trajnost i kvalitet. Vaš vodoinstalater Beograd.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš vodoinstalater pruža sve vrste odgušenja kanalizacije. U zavisnosti od  stepena i vrste zagušenja naš vodoinstalater će pristupiti rešavanju problema na efikasan i brz način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pružamo uslugu ručnog odgušenja kanalizacije, uslugu mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i odgušenje kanalizacije voma vozilom.

Uobičajeno ručno odgušenje kanalizacije se primenjuje za manja zagušenja, kada se sajla rukom gura kako bi probila površinsko zagušenje. U principu ova usluga je sa pojavom mašinskog odgušenja kanalizacije prevazidjena i uobičajeno je koriste predsednici stambenih zajednica kada žele da uštede na trošku ili fizička lica koja ne žele da kontaktiraju vodoinstalatera. Ručno odgušenje kanalizacije samo privremeno rešava problem.

DA LI HEMIJSKI PROIZVODI POMAŽU ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš odgovor je da vam razne hemijske supstance koje su na raspolaganju u prodajnim objektima neće pomoći odgušenje kanalizacije. Zapravo, rezultat bi mogao biti kratkotrajan i ne biste rešili problem do kraja, tako da na kraju biste opet morali pozvati vodoinstalaterski servis koji bi vam rešio ovaj problem. Osim toga, upotrebom hemijskih supstanci možete oštetiti vodovodne cevi, čija bi vas zamena ili sanacija koštala znatno više. Zbog toga vas Vodoinstalater Beograd savetuje da uslugu odgušenje kanalizacije proverite pravom servisu. Jedini pravi servis na teritoriji Beograda koji vam uz garanciju može pružiti odgušenje kanalizacije je Vodoinstalater Beograd servis. Kod nas osim garancije dobijate račun. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h.

Ukoliko vam je potreban Vodoinstalater Zemun predlažemo da se informišete više o uslugama Vodoinstalatera Zemun. Za sve dodatne informacije kliknite ovde.

ŠTA DOVODI DO ZAGUŠENJA KANALIZACIJE

Primetili ste neprijatan miris u kuhinji ili kupatilu uz slabo oticanje vode? To su signali koji ukazuju da je došlo do zagušenja odvodnih cevi i da je neophodna brza reakcija. U zavisnosti od stepena zagušenja zavisi da li je problem moguće rešiti uz pomoć nekog hemijskog sredstva, uz pomoć sajle ili mašinskim putem.

Sapun, šampon, dlake dospevaju u odvodne cevi sanitarija i samim tim prouzrokuju zagušenje. Sa druge strane, mnoge naše komšije se ponašaju neodgovorno bacajući u WC šolju vlažne maramice, higijenske uloške, tufere, vatu pa čak i dečje pelene. Upravo sve to dovodi do zagušenja i najčešće zahteva hitnu reakciju pouzdanog majstora koji može da reši problem pružajući vam uslugu odgušenje kanalizacije.

Poverite nam odgušenje kanalizacije, a mi ćemo kompletnu vertikalnu kanalizaciju u najkraćem roku dovesti u funkcionalno stanje. Pre otpočinjanja odgušenja naši vodoinstalateri lociraće zagušenje specijalnim kamerama, jer u radu koriste najsavremeniju opremu neophodnu za odgušenje kanalizacije.

ZAŠTO JE MAŠINSKO ODGUŠENJE BOLJE OD RUČNOG

Mašinsko odgušenje kanalizacije u poslednjoj deceniji zamenilo je ručno odgušenje. Sa pojavom mašina za mašinsko odgušenje, proces odgušenja je postao efikasniji jer umesto ljudskog pritiska, sajla sada ulazi u vaše odvodne cevi pod pritiskom mašine. Samim tim mehanička snaga značajno pojavačava pritisak i pospešuje odgušenje. Vodoinstalater Beograd poseduje veći broj sprava za mašinsko odgušenje kanalizacije i ako vam zatreba ova usluga, možemo je pružiti po povoljnoj ceni u najkraćem roku i uz garanciju na pruženu uslugu.

Zakažite intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

NAŠ VODOINSTALATER NA TERENU

VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

HITNE INTERVENCIJE 24/7

Vodoinstalater Beograd stoji vam na raspolaganju za sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Kad vam zatreba hitna intervencija naših majstora, mi stižemo na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva

FIZIČKA LICA 

Vodoinstalater Beograd pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga fizičkim licima. Ne naplaćujemo dolazak, za naše usluge dobijate garanciju i račun. Dostupni smo svakog dana od 00 do 24h. Kontaktirajte nas

PRAVNA LICA 

Vodoinstalater Beograd pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga pravnim licima. Ukoliko ste upravnik zgrade ili vodite firmu i potrebne su vam povremene ili stalne usluge vodoinstalatera, naš servis vam je na raspolaganju od 00 do 24h

USLUGE

Vodoinstalater Vračar

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 24/7

Odgušenje kanalizacije je jedna od najčešćih intervencija koju pruža vodoinstalater Beograd. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije, naš vodoinstalater vam je na raspolaganju od 00 do 24h. Pod uslugom odgušenje kanaliazcije podrazumeva se otpušavanje sudopere, odnosno odgušenje sudopere, otpušavanje kade, odnosno odgušenje kade, otpušavanje wc šolje, odnosno odgušenje wc šolje, otpušavanje vertikale u zgradi, odnosno odgušenje vertikale u zgradi, kao i odgušenje spoljne fekalne kanalizacije

VODOINSTALATER BEOGRAD (1)

HITNE INTERVENCIJE 24/7

Vodoinstalater Beograd pruža podršku svojim klijentima od 00 do 24h. Ukoliko vam je potrebna hitna intervencija naš vodoinstalater će biti na vašoj adresi već za 30 minuta od poziva i to bez obzira u kom delu Beograda živite. U hitne intervencije ubrajaju se usluge odgušenje kanalizacije, pucanje cevi, pucanje ventila i sve one intervencije koje ugrožavaju normalno funkcionisanje vašeg domaćinstva ili poslovne jedince. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanalizacije ili druga hitna intervencija pozovite nas obavezno na brojeve telefona koji se nalaze na našem sajtu

vodoinstalaterske usluge beograd

VODOINSTALATERSKE USLUGE 24/7

Osim navedenih usluga, naš vodoinstalater pruža i sve druge vodoinstalaterske usluge. Kod nas po povoljnim cenama možete dobiti uslugu detekcija curenja vode. Ukoliko imate problem sa nepoznatim curenjem vode u zidu i ne možete da detektujete odakle dolazi problem, zahvaljujući najsavremenijim ultrazvučnim i termalnim kamerama, naš vodoinstalater će utvrditi to za vas sa 100% sigurnošću. Vodoinstalater Beograd će vam pružiti i druge vodoinstalaterske usluge. Dovoljno je da nas pozovete i naš majstor stiže na vašu adresu za 30 minuta

Vodoinstalater Beograd je profesionalni vodoinstalaterski servis na kojeg se možete u potpunosti osloniti. Kad god vam zatreba naša usluga, mi smo vam na raspolaganju. Tu smo radnim danima, ali i praznicima, vikendima, za Novu Godinu, Božić i druge verske i državne praznike. Nama je na prvom mestu zadovoljan klijent.

 

 •  Detekcija curenja vode
 •  Odgušenje kanalizacije
 •  Zamena oštećenih cevi
 •   Sanacija oštećenih cevi
 •   Zamena ventila
 •  Popravka bojlera
 • Ugradnja bojlera
 •  Montaža sanitarija
 •  Ugradnja tuš kabine
 •  I sve druge vodoinstalaterske usluge
 •  
 •  

DRUGI O NAMA

vodoinstalater - milan

Vodoinstalater Beograd je servis sa kojim saradjujemo već duže vreme. Prvu saradnju smo imali nakon što je u magacinu došlo do oštećenja cevi. Nakon poziva uz objašnjenje da nam je u magacinu skladištena roba koja je spremna za izvoz i da je došlo do pucanja cevi, njihovi majstori su stigli za 30 minuta i otklonili problem. Od tada smo znali da na Vodoinstalaterski servis Beograd možemo u potpunosti da se oslonimo

BRZA VODOINSTALATERSKA USLUGA – 24/7

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h