RADIMO U VREME POLICIJSKOG ČASA

 • vodoinstalaterskiservisbeograd@gmail.com

Sa ponosom poslujemo duže od tri decenije na teritoriji čitavog Beograda

Već danas zakažite servis

011/4015-576

064/225-0570

VRSTE ODGUŠENJA:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • ODGUŠENJA SAJLOM
 • ODGUŠENJA VOMA VOZILOM

DRUGE INTERVENCIJE

 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VENTILA 
 • ZAMENA VIRBLI VENTILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

Izbor broj 1 za Beograd #1 Vodoinstalaterski servis Beograd

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Beograd nudi sve vrste odgušenja kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Odgušenje kanalizacije je medju najčešćim uslugama koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanlizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje cevi, mi smo tu za vas od 00 do 24h svakog dana, uključujući vikende, praznike. Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim zagušenjem kanalizacije, na raspolaganju vam je woma vozila za odgušenje kanalizacije. Sve ove usluge naš vodoinstalaterski servis nudi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na sajtu i zakažite intervenciju odgušenja.

Odgušenje kanalizacije

Odgušenje kanalizacije

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 00-24h

 

Jako je bitno da na vreme prepoznate zagušen odvod jer ćete na taj način uštedeti i na samoj usluzi odgušenja kanalizacije, jer što pliće zagušenje, intervencija je jeftinija, ali i na mogućem saniranju posledica poplave u slučaju da dodje do izlivanja. Ukoliko ne reagujete odmah na prve znake zapušenog odvoda rizikujete poplavu u vašoj stambenoj jedinici. Da predupredili ovu pojavu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Pružamo sve vrste odgušenja kanalizacije, sajlama, mašinsko i ručno odgušenje, odgušenje voma vozilom, u domaćinstvu ili izvan domaćinstva, odnosno u dvorištu. Pozovite nas dostupni smo svakog dana od 00 do 24h uključujući vikende i praznike. Na sve usluge dajemo garanciju na trajnost i kvalitet. Vaš vodoinstalater Beograd.

Mašinsko odgušenje kanalizacije

Mašinsko odgušenje kanalizacije

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 

Naš vodoinstalater pruža sve vrste odgušenja kanalizacije. U zavisnosti od  stepena i vrste zagušenja naš vodoinstalater će pristupiti rešavanju problema na efikasan i brz način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pružamo uslugu ručnog odgušenja kanalizacije, uslugu mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i odgušenje kanalizacije voma vozilom.

Uobičajeno ručno odgušenje kanalizacije se primenjuje za manja zagušenja, kada se sajla rukom gura kako bi probila površinsko zagušenje. U principu ova usluga je sa pojavom mašinskog odgušenja kanalizacije prevazidjena i uobičajeno je koriste predsednici stambenih zajednica kada žele da uštede na trošku ili fizička lica koja ne žele da kontaktiraju vodoinstalatera. Ručno odgušenje kanalizacije samo privremeno rešava problem.

Odgušenje sudopere

Odgušenje sudopere

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

 

Mašinsko odgušenje kanalizacije je zlatni standard u ovoj oblasti i najčešće se koristi za domaćinstva prilikom zagušenja sudopera, kada, wc šolja. Podrazumeva mašinsko guranje sajli i otpušavanje kanalizacije mehaničkim putem. Uz ovu uslugu može ići ispiranje cevi, što naš vodoinstalater pruža, čime omogućava dužu prohodnost cevi. 

ODGUŠENJE KANALIZACIJE VOMA VOZILOM

 

Odgušenje kanalizacije voma vozilom primenjuje se za ozbiljnija zagušenja, najčešće spoljnih fekalnih kanalizacija. Odgušenje se vrši pomoću specijalizovanog vozila koje pod pritiskom otpušava kanalizaciju i ispira cevi čime se omogućuje veća prohodnost cevi.

Zakažite odmah intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

Vodoinstalaterski servis Beograd sarađuje sa pravnim i fizičkim licima. Nudi usluge stalnog održavanja vodovodnih instalacija, kao i usluge hitnih intervencija. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi iskusne i kvalitetne vodoinstalatere za sve probleme na vašim instalacijama. Sa nama dobijate sigurnost i garanciju na sve izvedene radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

Za pravna lica

Vodoinstlaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h