• vodoinstalaterskiservisbeograd@gmail.com

Sa ponosom poslujemo duže od tri decenije na teritoriji čitavog Beograda

Već danas zakažite servis

011/4015-576

064/225-0570

VRSTE ODGUŠENJA:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • ODGUŠENJA SAJLOM
 • ODGUŠENJA VOMA VOZILOM

DRUGE INTERVENCIJE

 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VENTILA 
 • ZAMENA VIRBLI VENTILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

Izbor broj 1 za Beograd #1 Vodoinstalaterski servis Beograd

Odgušenje kanalizacije

Vodoinstalaterski servis Beograd nudi sve vrste odgušenja kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Odgušenje kanalizacije je medju najčešćim uslugama koju pruža naš vodoinstalaterski servis. Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanlizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje cevi, mi smo tu za vas od 00 do 24h svakog dana, uključujući vikende, praznike. Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim zagušenjem kanalizacije, na raspolaganju vam je woma vozila za odgušenje kanalizacije. Sve ove usluge naš vodoinstalaterski servis nudi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na sajtu i zakažite intervenciju odgušenja.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE 00-24h

Jako je bitno da na vreme prepoznate zagušen odvod jer ćete na taj način uštedeti i na samoj usluzi odgušenja kanalizacije, jer što pliće zagušenje, intervencija je jeftinija, ali i na mogućem saniranju posledica poplave u slučaju da dodje do izlivanja. Ukoliko ne reagujete odmah na prve znake zapušenog odvoda rizikujete poplavu u vašoj stambenoj jedinici. Da predupredili ovu pojavu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Pružamo sve vrste odgušenja kanalizacije, sajlama, mašinsko i ručno odgušenje, odgušenje voma vozilom, u domaćinstvu ili izvan domaćinstva, odnosno u dvorištu. Pozovite nas dostupni smo svakog dana od 00 do 24h uključujući vikende i praznike. Na sve usluge dajemo garanciju na trajnost i kvalitet. Vaš vodoinstalater Beograd.

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš vodoinstalater pruža sve vrste odgušenja kanalizacije. U zavisnosti od  stepena i vrste zagušenja naš vodoinstalater će pristupiti rešavanju problema na efikasan i brz način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pružamo uslugu ručnog odgušenja kanalizacije, uslugu mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i odgušenje kanalizacije voma vozilom.

Uobičajeno ručno odgušenje kanalizacije se primenjuje za manja zagušenja, kada se sajla rukom gura kako bi probila površinsko zagušenje. U principu ova usluga je sa pojavom mašinskog odgušenja kanalizacije prevazidjena i uobičajeno je koriste predsednici stambenih zajednica kada žele da uštede na trošku ili fizička lica koja ne žele da kontaktiraju vodoinstalatera. Ručno odgušenje kanalizacije samo privremeno rešava problem.

DA LI HEMIJSKI PROIZVODI POMAŽU ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš odgovor je da vam razne hemijske supstance koje su na raspolaganju u prodajnim objektima neće pomoći odgušenje kanalizacije. Zapravo, rezultat bi mogao biti kratkotrajan i ne biste rešili problem do kraja, tako da na kraju biste opet morali pozvati vodoinstalaterski servis koji bi vam rešio ovaj problem. Osim toga, upotrebom hemijskih supstanci možete oštetiti vodovodne cevi, čija bi vas zamena ili sanacija koštala znatno više. Zbog toga vas Vodoinstalater Beograd savetuje da uslugu odgušenje kanalizacije proverite pravom servisu. Jedini pravi servis na teritoriji Beograda koji vam uz garanciju može pružiti odgušenje kanalizacije je Vodoinstalater Beograd servis. Kod nas osim garancije dobijate račun. Možete nas kontaktirati svakog dana od 00 do 24h.

Ukoliko vam je potreban Vodoinstalater Zemun predlažemo da se informišete više o uslugama Vodoinstalatera Zemun. Za sve dodatne informacije kliknite ovde.

ŠTA DOVODI DO ZAGUŠENJA KANALIZACIJE

Primetili ste neprijatan miris u kuhinji ili kupatilu uz slabo oticanje vode? To su signali koji ukazuju da je došlo do zagušenja odvodnih cevi i da je neophodna brza reakcija. U zavisnosti od stepena zagušenja zavisi da li je problem moguće rešiti uz pomoć nekog hemijskog sredstva, uz pomoć sajle ili mašinskim putem.

Sapun, šampon, dlake dospevaju u odvodne cevi sanitarija i samim tim prouzrokuju zagušenje. Sa druge strane, mnoge naše komšije se ponašaju neodgovorno bacajući u WC šolju vlažne maramice, higijenske uloške, tufere, vatu pa čak i dečje pelene. Upravo sve to dovodi do zagušenja i najčešće zahteva hitnu reakciju pouzdanog majstora koji može da reši problem pružajući vam uslugu odgušenje kanalizacije.

Poverite nam odgušenje kanalizacije, a mi ćemo kompletnu vertikalnu kanalizaciju u najkraćem roku dovesti u funkcionalno stanje. Pre otpočinjanja odgušenja naši vodoinstalateri lociraće zagušenje specijalnim kamerama, jer u radu koriste najsavremeniju opremu neophodnu za odgušenje kanalizacije.

ZAŠTO JE MAŠINSKO ODGUŠENJE BOLJE OD RUČNOG

Mašinsko odgušenje kanalizacije u poslednjoj deceniji zamenilo je ručno odgušenje. Sa pojavom mašina za mašinsko odgušenje, proces odgušenja je postao efikasniji jer umesto ljudskog pritiska, sajla sada ulazi u vaše odvodne cevi pod pritiskom mašine. Samim tim mehanička snaga značajno pojavačava pritisak i pospešuje odgušenje. Vodoinstalater Beograd poseduje veći broj sprava za mašinsko odgušenje kanalizacije i ako vam zatreba ova usluga, možemo je pružiti po povoljnoj ceni u najkraćem roku i uz garanciju na pruženu uslugu.

Zakažite odmah intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

Vodoinstalaterski servis Beograd sarađuje sa pravnim i fizičkim licima. Nudi usluge stalnog održavanja vodovodnih instalacija, kao i usluge hitnih intervencija. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi iskusne i kvalitetne vodoinstalatere za sve probleme na vašim instalacijama. Sa nama dobijate sigurnost i garanciju na sve izvedene radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

Za pravna lica

Vodoinstlaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h