Odgušenje kanalizacije

Ukažite nam poverenje - dežuramo 24h

Vodoinstalaterski servis Beograd nudi sve vrste odgušenja kanalizacije po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Odgušenje kanalizacije je medju najčešćim uslugama koju pruža naš vodoinstalaterski servis.

Ukoliko vam je potrebno odgušenje kanlizacije, otpušavanje sudopere, otpušavanje kade, otpušavanje cevi, mi smo tu za vas od 00 do 24h svakog dana, uključujući vikende, praznike. Ukoliko se suočavate sa ozbiljnim zagušenjem kanalizacije, na raspolaganju vam je woma vozila za odgušenje kanalizacije.

Sve ove usluge naš vodoinstalaterski servis nudi po najpovoljnijim cenama u Beogradu. Na vašu adresu stižemo za 20 do 30 minuta od poziva. Možete nas kontaktirati na naše brojeve telefona koji su istaknuti na sajtu ili popunite on line formular na sajtu i zakažite intervenciju odgušenja.

DEŽURAMO 24H

Vodoinstalater Beograd dostupan je svim stanovnicima Beograda od 00 do 24h i to sedam dana u nedelji, 365 dana u godini. Kontaktirajte nas i za 30 minuta stižemo na vašu adresu

ZA 30 MINUTA NA VAŠOJ ADRESI

Vodoinstalater Beograd stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Zahvaljujući velikom broju ekipa majstora u prilici smo da brzo stignemo na vašu adresu

SVE VRSTE USLUGA

Vodoinstalater Beograd svojim klijentima pruža sve vrste vodoinstalaterskih usluga. Bez obzira da li vam je potrebno odgušenje kanalizacije, zamena ventila i cevi ili neka druga usluga, naši majstori su vam na raspolaganju

KONTAKTIRAJTE NAS

Sve informacije o našim uslugama i intervencijama možete dobiti pozivom na naše brojeve telefona ili popunjavanjem online formulara na našem sajtu. Biće nam zadovoljstvo da nas kontaktirate i rado ćemo odgovoriti na sve vaše nedoumice

Vodoinstalaterski servis Beograd osnovan je davne 1989. godine. Poslujemo tačno tri decenije i danas zapošljavamo više od 20 vodoinstalatera i četiri električara. 

USLUGE

ODGUŠENJE KANALIZACIJE SVAKODNEVNO 24h

HITNE INTERVENCIJE VODOINSTALATERA 24h

DETEKCIJA CURENJA VODE I ZAMENA OŠTEĆENIH CEVI 24h

SERVIS

Vodoinstalater Beograd poštuje sve profesionalne standarde. Svim našim klijentima za pružene usluge izdajemo račun i garanciju. Osim toga Vodoinstalaterski servis Beograd u uslovima epidemije kovida strogo vodi računa i o poštovanju epidemioloških mera.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Jako je bitno da na vreme prepoznate zagušen odvod jer ćete na taj način uštedeti i na samoj usluzi odgušenja kanalizacije, jer što pliće zagušenje, intervencija je jeftinija, ali i na mogućem saniranju posledica poplave u slučaju da dodje do izlivanja. Ukoliko ne reagujete odmah na prve znake zapušenog odvoda rizikujete poplavu u vašoj stambenoj jedinici. Da predupredili ovu pojavu, naš vodoinstalater vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h. Pružamo sve vrste odgušenja kanalizacije, sajlama, mašinsko i ručno odgušenje, odgušenje voma vozilom, u domaćinstvu ili izvan domaćinstva, odnosno u dvorištu. Pozovite nas dostupni smo svakog dana od 00 do 24h uključujući vikende i praznike. Na sve usluge dajemo garanciju na trajnost i kvalitet. Vaš vodoinstalater Beograd.

DO VAS ZA 30 MINUTA

Kada je reč o hitnim intervencijama naš vodoinstalater stiže na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Naši majstori su podeljeni po ekipama, svaka ekipa pokriva odredjene delove Beograda. Zahvaljujući tome, možemo brzo odgovoriti na sve pozive i garantovani dolazak na vašu adresu za samo 30 minuta od poziva. Napominjemo da dolazak u roku od 30 minuta praktikujemo u slučaju hitnih intervencija, ali i u slučaju zahteva klijenta. Dakle, ukoliko želite majstora odmah na vašoj adresi, možete dobiti nezavisno od toga da li je u pitanju hitna intervencija ili intervencija koja ne zahteva hitno pružanje usluga.

Ispiranje kanaizacije

MAŠINSKO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš vodoinstalater pruža sve vrste odgušenja kanalizacije. U zavisnosti od  stepena i vrste zagušenja naš vodoinstalater će pristupiti rešavanju problema na efikasan i brz način koji najbolje odgovara vašim potrebama. Pružamo uslugu ručnog odgušenja kanalizacije, uslugu mašinsko odgušenje kanalizacije, kao i odgušenje kanalizacije voma vozilom.

DA LI HEMIJSKIM PROIZVODIMA POSTIŽEMO ODGUŠENJE KANALIZACIJE

Naš odgovor je da vam razne hemijske supstance koje su na raspolaganju u prodajnim objektima neće pomoći odgušenje kanalizacije. Zapravo, rezultat bi mogao biti kratkotrajan i ne biste rešili problem do kraja, tako da na kraju biste opet morali pozvati vodoinstalaterski servis koji bi vam rešio ovaj problem. Osim toga, upotrebom hemijskih supstanci možete oštetiti vodovodne cevi, čija bi vas zamena ili sanacija koštala znatno više.

Kliknite ovde i saznajte zašto vam hemijski proizvodi neće pomoći u odgušenju kanalizacije.

ŠTA DOVODI DO ZAGUŠENJA KANALIZACIJE

Primetili ste neprijatan miris u kuhinji ili kupatilu uz slabo oticanje vode? To su signali koji ukazuju da je došlo do zagušenja odvodnih cevi i da je neophodna brza reakcija. U zavisnosti od stepena zagušenja zavisi da li je problem moguće rešiti uz pomoć nekog hemijskog sredstva, uz pomoć sajle ili mašinskim putem.

ZAŠTO JE MAŠINSKOG ODGUŠENJE KANALIZACIJE BOLJE OD RUČNOG

Primetili ste neprijatan miris u kuhinji ili kupatilu uz slabo oticanje vode? To su signali koji ukazuju da je došlo do zagušenja odvodnih cevi i da je neophodna brza reakcija. U zavisnosti od stepena zagušenja zavisi da li je problem moguće rešiti uz pomoć nekog hemijskog sredstva, uz pomoć sajle ili mašinskim putem.

ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD

Odgušenje kanalizacije Beograd vam je na raspolaganju svakog dana od 00 do 24h. Bez obzira kakav problem sa zagušenim cevima imate, naš vodoinstalater će taj problem rešiti. Svakako da i sami znate da ne postoji domaćinstvo koje se bar jednom nije suočilo sa problemom zapušene sudopere, zapušene kade ili wc šolje, isto tako sigurni smo da ste bar jednom u životu imali problem sa nestručnim majstorima koji dođu, uzmu novac i ne završe posao kako treba, pa se problem iznova javi.

ZAŠTO ODGUŠENJE KANALIZACIJE BEOGRAD?

Odgušenje kanalizacije Beograd na vašu adresu, bez obzira na deo Beograda u kojem živite, stiže za samo 30 minuta od poziva. Sa nama nema iznenađenja jer osim što zapošljavamo isključivo kvalifikovane vodoinstalatere, Odgušenje kanalizacije Beograd vam za svaku intervenciju odgušenja daje i garanciju, tako da se ne može dogoditi da vam ista usluga u garantnom roku bude naplaćena dvaput.

Ukoliko imate problem sa zapušenim cevima, sudoperom, vertikalom…možete se osloniti na nas jer mi smo tu za vas 24 sata i to 365 dana u godini.

odgušenje kanalizacije

ZAKAŽITE INTERVENCIJU: 064 225 05 70

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

Pozovite vodoinstalatera 00/24h