• vodoinstalaterskiservisbeograd@gmail.com

Sa ponosom poslujemo duže od tri decenije na teritoriji čitavog Beograda

Već danas zakažite servis

011/4015-576

064/225-0570

NAJČEŠĆE USLUGE:

 • MAŠINSKA ODGUŠENJA
 • RUČNA ODGUŠENJA
 • ODGUŠENJA SAJLOM
 • DETEKCIJA CURENJA
 • ZAMENA VENTILA 
 • ZAMENA VIRBLI VENTILA
 • ZAMENA DOTRAJALIH GUMICA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUPATILIMA
 • MONTAŽA I ZAMENA BOJLERA
 • POPRAVKA I ZAMENA DOTRAJALIH CEVI U KUHINJAMA
 • ZAMENA SANITARIJE

Izbor broj 1 za Beograd #1 Vodoinstalaterski servis Novi Beograd

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD

Živite na Novom Beogradu i neophodna vam je usluga vodoinstalatera? Ne oklevajte, pozovite naš vodoinstalaterski servis i vodoinstalateri Novi Beograd stižu na vašu kućnu adresu za najviše 30 minuta od poziva. 

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD PRUŽA SVE VRSTE USLUGA

 

Ukoliko su vam neophodne intervencije poput odgušenja kanalizacije, zamena ventila, otpušavanja sudopera ili bilo koje druge vodoinstalaterske usluge. Vodoinstalater Novi Beograd rešava sve ove probleme za vas po najvpovoljnijim uslovima uz garanciju na izvedene radove.

Vodoinstalater Novi Beograd

Vodoinstalater Novi Beograd

VODOINSTALATER SA TRADICIJOM

Naš servis posluje duće od tri decenije i mi smo već treća generacija koja se bavi ovim porodičnim poslom. Danas zapošljavamo preko 30 stalno angažovanih radnika i sarađujemo sa nekim od najprestižnijih firmi u Beogradu. Ukoliko vam je potrebna profesionalna i brza usluga vodoinstalater Novi Beograd je tu za vas. Pozovite nas i naši vodoinstalateri stižu na vašu adresu najkasnije 30 minuta od telefonskog poziva.

Vodoinstalater hitne intervencije

Vodoinstalater hitne intervencije

ZAKAZIVANJE U TERMINU KOJI VAMA ODGOVARA

Ukoliko vam nije neophodna hitna intervencija, već želite da zakažete intervenciju, to možete uraditi preko našeg on line formulara koji se nalazi na svakoj stranici ili pozivom na naše brojeve telefona.

Proverite zašto za tri decenije nije bilo ni jedne reklamacije na naše usluge.

PROFESIONALNA USLUGA

Profesionalni vodoinstalateri, stručni i spremni da reše sve probleme na vašim vodovodnim instalacijama od 00 do 24h svakog dana u godini bez obzira na praznike i vikende.

VODOINSTALATER NOVI BEOGRAD RADI U VREME POLICIJSKOG ČASA

Vodoinstalater Novi Beograd radi u vreme policijskog časa. Ukoliko vam zatreba usluga vodoinstalatera tokom trajanja policijskog časa, možete se osloniti na naše usluge. I u vreme policijskog časa Vodoinstalater Novi Beograd vam stoji na raspolaganju od 00 do 24h i to svakog dana bez izuzetka. Pridržavamo se svih preventivnih mera u skladu sa preporukama lekara i Svetske zdravstvene organizacije (SZO). Potpuno bezbedno možete pozvati naše majstore, koji će odgovoriti na svaki vaš poziv. Ukoliko vam je potreban pouzdan, odgovoran i kvalitetan vodoinstalater, koji će stići na vašu adresu za samo 20 do 30 minuta od poziva, Vodoinstalater Novi Beograd je pravi izbor za vas.

Zakažite odmah intervenciju

Želim da zakažem intervenciju

Vodoinstalaterski servis Beograd sarađuje sa pravnim i fizičkim licima. Nudi usluge stalnog održavanja vodovodnih instalacija, kao i usluge hitnih intervencija. Kontaktirajte nas i obezbedite sebi iskusne i kvalitetne vodoinstalatere za sve probleme na vašim instalacijama. Sa nama dobijate sigurnost i garanciju na sve izvedene radove. Naš servis posluje duže od tri decenije i zadovoljstvo klijenata nam je na prvom mestu.

Za pravna lica

Vodoinstlaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h