Zaštita potrošačkih prava

Osnovna ideja našeg servisa, kao društveno odgovorne firme bila je pokretanje jednog portala na kojem bi svi naši korisnici, kao i oni koji će to jednog dana možda postati, mogli da se informišu o svojim pravima. S obzirom da poslujemo duže od tri decenije do sada smo se susretali sa različitim malverzacijama. Jedna od najčešćih prisutnih pojava u našem poslu bila je ne davanje garancije za izvedene radove, a neretko se dešavalo da upravo takvi vodoinstalateri ne urade posao kako treba. Na našem portalu namenjenom zaštiti potrošačkih prava osim što će te moći da se informišete iz bolasti pružanja usluga u našoj delatnosti, moći ćete da dobijete informacije o svim pravima koja vam pripadaju kao korisniku svih drugih usluga od turističkih, ugostiteljskih, trgovinskih. Osim toga naš portal je otvoren prema svim korisnicima i moži ćete sa nama da podelite vaša iskustva, koja ćemo vrlo rado podeliti na sajtu.

Primeri iz prakse

Želimo da sa vama podelimo dobre i loše primere iz prakse. Nadamo se da će vam iskustva i priče naših korisnika koristiti kako i vi ne biste došli u problemsku situaciju, ili ako dođete u nju da đto lakše rešite problem na vaše zadovoljstvo.

Naš tim

Naša primarna delatnost je pružanje vodoinstalaterskih usluga. Ipak, osim vodoinstaaltera, naš tim sačinjavaju i pravnik, ekonomista, programer i marketing saradnik. Smatramo sebe ozbiljnom firmom koja sarađuje sa velikim brojem uglednih kompanija i to kako domaćih tako i stranih. 

Za pravna lica

Vodoinstalaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h