RADIMO U VREME POLICIJSKOG ČASA

Iskustva iz prakse

Na ovoj strani možete pročitati naše i priče naših sugrađana. Trudićemo se da vas upoznamo sa svim vrstama zloupotreba trgovaca, majstora, turističkih agencija, kao i pružaoca usluga u svim drugim delatnostima. Zajednički cilj svih nas je zadovoljan krajnji korisnik. Ukoliko ste vi zadovoljni, naše zadovoljstvo će biti veće. Pričama iz prakse i savetima koje vam daje naš pravnik u pogledu rešavanja problemskih situacija u kojima ste se našli ili u kojima ćete se naći želimo da vam ukažemo na značaj koji ima pravilan odabir kvalitetnih pružaoca usluga. Ukoliko želite sigurnu i pouzdanu uslugu, univerzalan savet za sve posetioce našeg sajta je da biraju proverenog trgovca, proverenog majstora, proverenu turističku agenciju i da ne nasedaju na oglase i naizgled povoljne ponude jer uvek postoji bojazan da se iza takvih reklama kriju prevaranti.

Primeri iz prakse

Želimo da sa vama podelimo dobre i loše primere iz prakse. Nadamo se da će vam iskustva i priče naših korisnika koristiti kako i vi ne biste došli u problemsku situaciju, ili ako dođete u nju da đto lakše rešite problem na vaše zadovoljstvo.

DA LI STE ZNALI?
TRŽIŠNA INSPEKCIJA
JEDNA CENA NA RAFU DRUGA NA KASI?
NASILAN TRGOVAC
KAKO NAS TRGOVCI VARAJU
vodoinstalater
PAO BOJLER SA ZIDA
vodoinstalater
VODOINSTALATER PREPORUKA
vodoinstalater
ŠTA AKO KUPITE ROBU SA FIZČKIM OŠTEĆENJEM?

Podelite sa nama vašu priču

Možete nam poslati vaše iskustvo iz prakse, bilo ono pozitivno ili negativno. Ukoliko budete želeli sa drugim korisnicima ćemo podeliti vaše iskustva kako bismo ukazali na pozitivno ili negativno iskustvo. Uz vašu priču daćemo i pravni savet kako da se na najbolji način prevaziće sporna situacija. Svoje priče možete slati putem kontakt forme koja se nalazi ispod ovog teksta.

Za pravna lica

Vodoinstalaterski servis Beograd uspešno sarađuje sa pravnim licima.Veliki broj domaćih i stranih kompanija sa sedištem u Beogradu su naši stalni klijenti. Pozovite nas kako bismo razmotrili moguće uslove za saradnju

Zakažite servis odmah

011/4015-576

064/225-0570

Povežite se sa nama

© COPYRIGHT 2018 ALL RIGHTS RESERVED | VODOINSTALATERSKI SERVIS BEOGRAD

 

 

Pozovite vodoinstalatera 00/24h